Affärsresor

Är du eller företaget du jobbar på ute efter ett boende där ni kan övernatta i samband med jobb i västra Värmland eller Norge? Då är ni varmt välkomna till oss.

Vi ligger lättillgängligt vid E18 i Töcksfors vilket skapar en smidig förbindelse till Norge, 5 km, och Oslo, 9 mil. Vi erbjuder dessutom prisvärda och trevliga boenden.

Nedan kan du se information om boenden, samt andra saker som kan vara bra att känna till när ni kommer till oss. Vid frågor eller planering för er vistelse är ni varmt välkomna att kontakta oss.

Vandrarhemsrum

Vi erbjuder enkel-, dubbel- eller fyrabäddsrum till ett bra pris. Badrum med dusch och toalett finns i korridoren och delas med övriga gäster. I byggnaden finns tillgång till ett gemensamt kök med kylskåp och matlagningsmöjligheter. TV och wifi finns på rummet.

Hotellrum

Möjligheten finns även att övernatt i ett rum med egen dusch och toalett, samt tillgång till gemensamt kök med kylskåp och matlagningsmöjligheter. Ni kan välja mellan enkel- eller dubbelrum. På rummet finns TV, wifi och sittmöbler. Frukostbuffé, handdukar och lakan ingår.

Bra att veta när du kommer till Turistgården

In- och utcheckning

Incheckning är från och med kl 16:00 på ankomstdagen, men att checka in lite tidigare är oftast inget problem. Hör av dig till oss så försöker vi hitta en lösning som passar dig.

Utcheckning är senast kl 11:00 avresedagen. Städning ingår.

Parkering

För våra gäster finns det gratis parkering på området med goda parkeringsmöjligheter för bil, buss eller lastbil. Parkering behöver inte bokas. Gångavstånd till laddstation för elbilar.

Öppettider

Vi har helårsöppet och receptionen är ofta bemannad. Är vi inte på plats i receptionen nås vi på 0046 (0) 573-210 40.

Rulla till toppen